Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Τα τέταρτα γενέθλια του Λευτέρη μας

Πίσω στο σπίτι μας τα γενέθλια του Λευτέρη σήμαιναν οικογενειακό φαγητό με τον παππού και την γιαγιά, με τον θείο και την θεία, με τα ξαδερφάκια μας, την Άλκηστη και τον Βασίλη..Και έτσι με τον Λευτέρη έτοιμο να βουτήξει το δάχτυλο στην τούρτα και τα δύο ξαδερφάκια του σε αγώνα να σβήσουν τα κεριά βγήκαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες των γενεθλίων ενός και δύο ετών αντίστοιχα.

Και μπορεί να μας λείπει το τελετουργικό αυτό, αλλά τουλάχιστον είχαμε την τύχη να αγκαλιάσει τον Λευτέρη μια καινούργια οικογένεια για εκείνον, και κατ' επέκταση για εμάς. Και αυτή δεν είναι άλλη από την οικογένεια της Σαίτας, του σχολείου του Λευτέρη..
Έτσι οι φωτογραφίες των γενεθλίων των τρίτων και τέταρτων γενεθλίων του Λευτέρη είναι μέσα στην αγαπημένη του τάξη, με τις καλές του δασκάλες και τους καινούργιους του φίλους.

Και μπορεί να μην είμαστε όλοι παρόντες την ώρα της τούρτας και να λείπουμε από την φωτογραφία, ο Λευτέρης όμως έχει περάσει υπέροχα και έχει σίγουρα νιώσει ξεχωριστός!



*****

Φέτος αποφάσισα, λίγο αργά βέβαια αλλά τα κατάφερα, να φτιάξω χειροποίητα αναμνηστικά δωράκια γενεθλιών για τους φίλους του Λευτέρη..Και έτσι προέκυψαν αυτές οι υφασμάτινες κασετίνες τυλιγμένες σε ρολό. 



Για τα λιγοστά κορίτσια της τάξης του σε ρόζ και πετρόλ αποχρώσεις με συνδιασμό 3 υφασμάτων 




γεμάτες με ξυλομπογιές να δημιουργήσουν!




Και για τα αγόρια σε πράσινες και γαλάζιες αποχρώσεις



αλλά και σε λαδί και  λαχανί!





2 σχόλια:

  1. Τέλεια!
    Πολυ ωραίες δημιουργίες...Να τον χαίρεστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα φτιαγμένα με αγάπη!!! Να τον χαίρεστε! Θα τα λέμε! Καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή